Termín dle domluvy
3 890
více
Termín dle domluvy

Jednodenní kurz na skalách

Lákají tě skály? Skvělé! Nám se tento sport stal životním stylem a rádi tě do jeho tajů zasvětíme.

Expedice #1001
ČeskoČeská republika
3Účastníků
Náročnost
3 z 5

Víme, jaké to je radovat se na vrcholu skalní věže, nebo u kříže na vrcholu hory. Věříme, že tebe to nadchne stejně. Je to nejenom zábava ale i super trénink těla i hlavy. Lezení vyžaduje kus sebepřekonání a posunutí vlastních fyzických i mentálních hranic. Během jednodenního kurzu lezení s tebou projdeme základní nebo pokročilé lezecké techniky a dovednosti. Záleží jen na tobě! 

Co ti můžeme nabídnout

- Základní bezpečnost – navazování, jištění druholezce a prvolezce


- Slaňování a jištění ze stanoviště


- Jak si vylézt cestu odspodu


- Jak pracovat se strachem z výšek a s pády


- Tradiční lezení po vlastním jištění


- Spoustu užitečných rad a fíglů


- Můžeš si vybrat. Kurz uzpůsobíme tobě a tvým potřebám a přáním

3
5
Průzkumník
Náročnost
Lezení je takové, jaké si ho uděláš.
Lezení se těžko hodnotí podle naší běžné škály. Je to velmi specifická činnost, která vyžaduje dobrou fyzickou i psychickou kondici. Musíš být průměrně fit a udržet se na rukou ve visu, na zbytku se dá pracovat. Při lezení si můžeš dát opravdu do těla, nebo si udělat pohodu a zbytečně to nehrotit. Záleží jen na tobě. 
zobrazit více
Přehled náročností

Místo

- Moravský kras

- Pernštejn

- Vysočina


Můžeme se domluvit i na dalších oblastech, ale preferujeme blízkost Brna. Vezmeme tě do našeho auta nebo se přidáme do tvého. Doprava není v ceně.

Vybavení a co s sebou

Potřebuješ jenom vlastní lezečky. Všechno ostatní vybavení ti můžeme zdarma půjčit – sedák, helmu, jistítko, popř. odsedku.


My zajistíme lano, expresky, smyčky, průvodce a lékárničku.

Termín

Odešli přihlášku a napiš do ní svá přání a možnosti. Do pár dní ti zavoláme s možnostmi termínů. Preferujeme víkendy nebo pátky.

Doba trvání kurzu je cca 6 hodin, záleží na domluvě a lokalitě.

Co cestou uvidíš?

1. den

Strávíme spolu 1 den na skalách, vše závisí na domluvě a lokalitě. Důležité pro nás je, ať si odneseš pozitivní zážitek z kurzu, nové znalosti a motivaci k dalšímu lezeckému rozvoji. 

ukázat další dny

Tvůj průvodceTým Horoškoly

Instruktoři - zdravotníci - horolezci

V týmu lektorů horoškoly najdeš naše průvodce a externí spolupracovníky, kteří jsou experty ve svých oborech. V závislosti na kurzech, které školí na nich potkáš různé lidi. Na lezeckých kurzech lezecké instruktory a dlouholeté horolezce s řadou zkušenosti, na kurzech první pomoci  zdravotníky, doktory a záchranáře. Na kurzech horského průvodce pak často nejinternější jádro Expedition clubu.

Detail průvodce
Tom Cimr

Garant výpravy

Tom Cimr

Uvedená cena je za jednu osobu na kurzu.
Pro dvě osoby je celková cena 4.990,- Kč
Pro tři osoby je celková cena 6.990,- Kč

Co je v ceně

  • Zkušený instruktor s více než deseti lety zkušeností
  • Instruktorská licence, průběžné vzdělávání a sledování trendů
  • Půjčení certifikovaného lezeckého vybavení, lékárnička a knižní lezecký průvodce
  • Příjemný, povzbuzující a motivující přístup
  • Rozumný poměr instruktora na klienty 1:1 až 1:3

Co není v ceně

  • Cena nezahrnuje dopravu na místo kurzu. Snažíme se domluvit na společnou dopravu a můžeme nabídnout spolujízdu z Brna.

Nejčastější otázky / FAQ

Legislativa

Tuto výpravu/kurz/školení, organizuje firma Expedition Club community s.r.o. IČ: 19238355. Nejedná se o kombinaci služeb cestovního ruchu = zájezd.

Přihláška

Po podání přihlášky Ti přijde obratem email "potvrzení o přijetí přihlášky".  Následně Tě osobně kontaktuje průvodce, který s tebou probere detaily výpravy, až poté Ti finálně schválí přihlášku.

Platba

Po schválení přihlášky průvodcem Ti přijde email o schválení přihlášky a budeme po Tobě požadovat zálohu, která činí 50% ceny výpravy. Doplatek po Tobě budeme chtít 47 či 37 dní před začátkem výpravy, dle typu výpravy. K oběma platbám Tě vyzveme emailem. Více ve smluvních podmínkách.