Novinky 09/22

Silvestry jsou venku! Je to tak. První vločky už napadly, na vrcholcích hor panuje regulérní zima a za chvíli začne krutá předvánoční masírka ze všech stran. Brace yourself! Nejvyšší čas naplánovat kam si vyrazíš od všeho odpočinout, vyběhat cukroví a bramborový salát. Všechny naše Silvestrovské akce jsou na webu a volná místa mizí jako toaletní papír z regálů během covidu. Takže pokud s námi chceš někam vypadnout, je čas PODAT PŘIHLÁŠKU. Silvestr is coming.

Silvestr v srdci Balkánu
Jak už název napovídá, tohle je srdcovka a navíc tradice, která nesmí chybět. Bosna „na pohodu“ v Sarajevu a na chatě u Enese.

Silvestr v bosenských horách
Když tradice, tak se vším všudy. Nový rok v Bosně vždycky vítaly 2 výpravy společným mejdanem u Enese. Na tom nehodláme nic měnit. Tahle Bosna je pro ty, co to nechtějí tak úplně zadáčo, chtějí si dát i trochu do těla a zažít pořádnou zimu v salaši utopené pod sněhem.

Silvestr na běžkách ve Femundsmarce
Víš, co je to pravá severská idylka? Silvestr strávený ve vyhřátém útulném srubu na sobí farmě s desítkami kilometrů upravených lyžařských stop v okolí a k tomu orientační běžec a zapálený lyžař Honza Bořil jako průvodce.

Silvestr v Maroku
Od všeho trochu. Poušť, oceán, hory. Super spojení surfingu, trekingu a poznávání marocké kultury s průvodcem Danem Bokišem.

Silvestr v Ománu
Silvestr s vůní kardamomu, šafránu a hřebíčku a chutí čerstvého ovoce, grilovaných ryb a velbloudího mléka. Tahle pouštní země skrývá nepřeberné množství přírodních krás a na Nový rok si tu pěkně prohřeješ kosti.

Silvestr v Brazílii
Rio de Janeiro, kamaráde! Hezčí přírodní kulisy prostě žádné jiné město na světě nemá. Uvidíš to, co vidí jen Ježíš, ale mnohdy se sám raději nedívá… Ti, kteří se letos dostanou s Honzou Žertem do Brazílie, budou mít co vyprávět. Akce už je bohužel plná.

Silvestr na Lykijské stezce
Do Turecka na Lykijskou letos vyráží jeden z našich nejpopulárnějších průvodců, Standa Dadák, tak není divu, že už je plno. Silvestr se Standou je totiž nezapomenutelná jízda, ať už jsi kdekoli.