Novinky 08/22

Sedíš v přehřátém kanclu, z hlavy se ti kouří (nejen pekelným soustředěním) a zpocené triko se ti lepí na záda. Takhle se nedá makat. Trpíš. Z kanclu jsi utekl na homeoffice a zabral sis místo přímo před ledničkou, ať se pro vychlazený birell nemusíš ani zvednout. To horko tě ubíjí... Nejsi v tom sám, i v našem kanclu jede větrák naplno. Dobrá zpráva je, že pro tebe máme řešení!

Pojeď na polární výpravu. Garantuji ti, že už jen přečtení programu tě tak ochladí, že půjdeš zkontrolovat svůj Patizon Dpro 890 a začneš přemýšlet jestli by přece jen ta G 1100 nebyla lepší.


Finsko - Přechod jezera Inari
Hmm, snad jsem to s tím úvodem nepřehnal. Spaní ve srubech, večer sauna… To nezní moc jako sousto pro drsného polárníka. Tohle je spíš light verze, ale dá ti dobrou představu o tom, jestli je polár tvůj šálek Frappé nebo dáš radši přednost Cappuccinu.


Sarek - Poslední divočina severu
Přitvrdíme, objednávám espresso na ledu, zapomeň na komfort srubů. Sarek je nejstarší národní park v Evropě a k tomu místo, které si vysloužilo přízvisko poslední divočina Evropy. Zapomeň na sruby, infrastrukturu a další lidi a nastuduj si, co to znamená spát ve stanu za polárním kruhem.



Polární Grónsko
OK jestli hledáš fakt něco pořádného, cítíš, že ses pro polár prakticky narodil (Amundsen měl jen to štěstí, že žil o 100 let dříve než ty) a tvoje smysly prahnou po praštění ledu a štípání mrazu, mám pro tebe dvojité espresso na ledu - Polární Grónsko! Kecám, zas tak tvrdé to nebude, ale určitě poznáš, zač je toho pořádná kosa.



Mongolsko - přechod jezera Khovsgol
No a pak je tady ještě pravá polární expedice. Na tohle už žádná káva není dost silná. #Jenprotynejvětšídrtičemrazu

Třeba jsi nejen drsný polárník, ale taky dítě štěstěny a čeká na tebe jedna z cen v letní soutěži s Adventure menu. Můžeš vyhrát i výpravu s Expedition clubem v hodnotě 30000 Kč a odjet třeba na jednu z polárních akcí zadarmo! Více se dozvíš na webu Adventure menu.


Konec polárního hlášení!