Novinky 05/22

Tilak, Patizon, Adventure menu, Drip it… Co mají tyhle značky společného? Dělají věci, které máme rádi. Dělají to nejlepší, co na trhu najdeš. Dělají to poctivě a zodpovědně. Nicméně, to zdaleka nejpodstatnější je, že všichni jsou partnery Expedition clubu! Je to tak a jsem na to hrdí! Tak jako máme štěstí na lidi a super komunitu, daří se nám stejně dobře i s partnery. Pokud tě zajímá, na jaké výhody a slevy máš jako člen Expedition clubu nárok, pohodlně se usaď a ponoř se do této poutavé četby.

Náš hlavní partner a patron našich expedic. To je bez debat. Díky této spolupráci se už hezká řádka našich členů vybavila pořádnou výbavou a neumrzla nám při náročných zimních přechodech. Rockpoint nabízí pro všechny naše účastníky 15% slevu bez ohlednu na členství. RP je navíc jednou z nejrozšířenějších outdoorových prodejen v ČR, takže věřím, že tyto výhody ocení téměř každý. Pro využití jakékoliv slevy z tohoto newsletteru napiš na: info@expeditionclub.cz

Když je něco vyrobeno v nejlepší kvalitě a s jasnou vizí, jde to zkrátka poznat hned na první dobrou (noc). Když to navíc dělají tvoji kámoši, se kterými jsi zažil nejedno dobrodružství v horách a dal bys za ně ruku do ohně, dostane to nový rozměr. Spacáky Patizon jsou prostě naše srdcovka, a proto v nich velmi často najdeš některého z našich průvodců a stále častěji i členů. Spojení nejvyšší kvality, zodpovědného přístupu a skvělého designu sice stojí nějakou tu korunku navíc, ale pokud jsi vyznavač hlubších hodnot, než jen cenovky, jistě to pochopíš. Pro naše aktivní členy jsme s Patizonem dohodli tyhle výhody:

Dpro-series - 10%
G-series - 15%
ReLight 200 - 12%
Relight 150 - 10 %
*Slevy se počítají z dMOC

High tech vybavení do hor, které se zrodilo v podhůří Jeseníků. Každý kdo to myslí s horami vážně měl jejich bundu někdy na sobě (alespoň v krámě, přiznejte se :-)), protože jejich nekompromisní kvalita tě přesvědčí. Tyhle věci navíc nelítaj z Bangladeše ani Číny, ale šijí se pěkně doma v česku a vozí se jen pár desítek kiláků ze Šumperku. Dělat věci poctivě samozřejmě něco stojí, my to víme, a tak jsme s Tilakem vyjednali slevu 20% pro všechny aktivní členy.

Na výletech, výpravách, expedicích, nebo jen toulkách přírodou vždycky nenarazíš na michelinskou restauraci, proto je dobré přibalit něco, co tě venku zahřeje v bříšku a zároveň se ti z toho nezvedne kufr. Adventure menu je (a teď si troufnu mluvit za všechny z Expe) jednou z nejlepších variant outdoorové kuchyně co známe, a věřte, že jsem se k tomuto poznání za ty roky projedli. AM nás zásobuje na všech expedicích a taky nabízí slevu 20% všem účastníkům našich akcí! Na výběr jsou varianty sterilizovaného jídla (když se nehodláš v gastru omezovat a máš houževnatost nepálského šerpy) nebo vakuově sušeného jídla (když si chceš pochutnat, ale počítáš každý gram).

Jsi kávičkář jako já? Výborně, budeme si rozumět. Káva totiž v horách pomáhá udržovat morálku a bystré smysly. Například pro horolezce po probdělé noci v bivaku je káva něco nadpozemského a neocenitelného. Jen málo věcí tak moc pozvedne na duchu a nechá zapomenout na strasti, jako vůně ranní kávy. No dobře, možná už jsem trochu popustil uzdu fantazii a úplně mi nerozumíš. Ať je to tak či onak, dostáváš od nás na každou cestu jeden balíček outdoorové kávy Drip it. Nalož s ním, jak uznáš za vhodné. Buď si vychutnej vynikající kávu ráno ve spacáku s výhledem na horské štíty, nebo za tento cenný artikl vyhandluj něco po čem tvá duše prahne.

Díky této pojišťovně máme možnost fungovat a tahat vás do míst, která nejsou pro každého. Poskytuje nám totiž nezbytné pojištění proti úpadku. Ty jako účastník máš navíc možnost pojistit se proti stornu zájezdu, nebo sjednat cestovní pojištění se slevou 10%. Stačí zadat slevový kód EC10.

Pokud jsi to přelouskal až sem, máš můj obdiv! Dovolím si na závěr ještě jeden apel. Slevy jsou fajn, ale kupovat zbytečný věci už tak fajn není. Zamysli se proto pořádně, jestli opravdu potřebuješ něco nového. Pokud už máš v goretexce díru, kterou ti leze loket ven, přišel rozhodně ten čas. Zkus dát radši přednost něčemu lokálnímu a kvalitnímu, než laciné velkoprodukci z Asie. Nejen příroda, ale i kluci a holky z Česka ti poděkujou.

Konec hlášení!