Novinky 01/23 - nový web

Svět je místo, co se překotně vyvíjí. Co bylo včera IN, jsou dnes loňské sněhy kamaráde. Technologie jdou kupředu takovým tempem, že i Tvoje babička už má Instagram. Pokud nemáš nový iPhone, jsi druh téměř na pokraji vyhynutí a když máš web z roku 2016, neštěkne po tobě ani pes. Ani Ty, ani já to nezměníme brachu. Zbývá buď propadnout sentimentu a vzpomínat na starý dobrý časy, kdy tráva byla zelená i bez instagramových filtrů, nebo nebýt konzerva, nebát se změny a držet krok s dobou.


Okamžik, pro který jsme pracovali dlouhé měsíce je tu. Připrav se na to, že ode dneška budou mít tvé nejoblíbenější webovky www.expeditionclub.cz zbrusu nový kabátek!

Je to pro nás velká věc a jeden z historických milníků, tak si neodpustím trochu té pompy. Vyrostli jsme a náš hnědý, 7 let starý webový kabátek nám začal být malý. Oblékli jsme tedy novou, technicky vyladěnou a dobře střiženou černo-oranžovou goráčovku. Pracovali jsme dnem i nocí, o víkendech a svátcích i místo štědrovečerní večeře, abychom to vyladili tak, že se k nám budeš vracet ještě radši než dříve.

Kromě zbrusu nového designu, nových barev a několika vychytávek Tě v brzké době čeká i komplet nová členská sekce webu. Prostor, kam se budeš moct přihlásit a propojit s námi i s ostatními členy a účastníky výprav. Tímto Tě tedy zvu k prozkoumání našeho nového webu. Budeme moc rádi, když nám dáš zpětnou vazbu!

Abychom tě nalákali, máme pro Tebe překvapení. Vypsali jsme 8 nových výprav, které jsou pouze na novém webu! Neřekneme Ti, která to jsou - zkus je všechny najít... :-)

Závěrem Ti chceme moc poděkovat za přízeň v uplynulém roce a těšíme se na společná dobrodružství v tom nadcházejícím.

Pro dnešek vše. Upaluj na náš nový web!